Mat VS student-budsjett

Mat VS student-budsjett

Mat er en stor del av hverdagen og livet. Hva du putter i deg, har faktisk utrolig stor betydning for budsjett, men ikke minst psyken! Som student har man kanskje flyttet hjemmefra hvor man er vant med å få servert mat på bordet. Man tenker gjerne ikke over at det faktisk trengs tid, penger, inspirasjon og planlegging for å få god mat på bordet. Matbutikken er det største pengesluket, og det merkes godt som student. MEN det er også mye penger å spare på å være bevisst i matbutikken. Det er store forskjeller på pris, selv om kvaliteten er relativ lik. Ved å være bevisst på pris og planlegge måltid, kan man spare mye penger. Det er vell kanskje ingen stor nyhet, men vi vil gjerne hjelpe deg på veien til å lettere finne frem i alle mulige råd og tips som finns der ute.  

I denne bloggen skal vi komme med tips, triks og inspirasjon til mat som er sunn, god og ikke minst BILLIG. Mat har en stor påvirkning på hverdagen og psyken, derfor vil vi sette lys på dette, og vise hvor enkelt det kan være med sunn, billig og god mat.

Det er viktig med et fokus på hva man bør spise, ikke hva man ikke bør spise. Det er mye mat som kommer godt med når man skal være en aktiv student, med stor kapasitet og et stramt budsjett. Glem nudler og frossenpizza, fremover blir det fargerik, næringsrik, smaksrik til halvparten av prisen til grandisen på Kiwi!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *