Sunt og godt på student-budsjett!

Sunt og godt på student-budsjett!

Tips til hvordan leve sunt, godt og variert uten at det går utover student-budsjettet!

  • Unngå spontanturer til matbutikken, det kan fort bli unødvendig dyrt og man ender opp med å kjøpe og kaste mer met enn nødvendig.

Ved å ukes handle sparer man både tid og penger. Det krever at du har en handleliste hvor man skriver ned alt man trenger i løpet av uken, dette gjør at man ikke trenger å ta de dyre spontane turene til matbutikken.

Matbutikkene har ordninger som gir deg avslag på matvarer som snart går ut på dato. Her er det mye penger å spare! Man får opp til 40% avslag! Ved å benytte seg av dette sparer man både penger og jordkloden!

  • Se etter billigmerkene!

Matbutikkene tilbyr billigmerker som First Prise, Rema 1000 sitt eget merke og Extra. Ved å velge dette kan man få mer av produktet til en billigere pris.  Disse billigmerkene har et stort utvalg av hverdagsprodukter til en lav pris. Dette gjør det lettere å leve på et stramt budsjett, men fortsatt ta seg råd til sunne råvarer. For eksempel kan man få en kilo med gulrøtter eller poteter til rundt en tier.

  • Kast mindre mat, og eksperimenter med middags-restene!

Restemat kan brukes til så mangt. @fattigstudent, er en god inspirasjonskilde for å lage gode mat ut av rester. Man kan lett lage god middag fra gårsdagens rester uten at det er verken komplisert eller ekkelt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *