Hverdagstips #1

Hverdagstips #1

I løpet av et år går man gjennom mange oppturer og nedturer. Et godt tips fra oss er å skrive ned noe positivt og/eller noe du er takknemlig for, hver eneste dag – morgen eller kveld. Da kan du se tilbake på hele året og tenke på hva som har vært bra, og alt du er takknemlig for. Det kan være helt enkle ting som for eksempel at du er takknemlig for at det er fint vær ute, at du kan sove lenge eller at familien og vennene dine er friske.

Hold fokuset på det positive, men tenk gjerne over det negative som eventuelt oppstår også, og hva som kan bidra til at dette kan endre seg til noe mer positivt. Dette er både spennende og morsomt å se tilbake på enten om 1 år eller 5 år.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *