Tid for boller & kjærlighet <3

Tid for boller & kjærlighet <3

Som dere helt sikker har fått med dere er det både fastelaven, valentinsdag OG morsdag i dag! Tenk det, en dag full av kjærlighet og deilige boller!

Dessverre er det ikke alle som har gode følelser knyttet til dager som disse. Det er ekstra viktig å vise kjærlighet, at man bryr seg og setter pris på de rundt seg uavhengig om de er mødre eller kjæreste. Ikke glem at man kan gi kjærlighet til alle, også til deg selv! Derfor er det ingen dum ide å gjøre stas på seg selv eller noen man er glad i med fastelavnsboller laget med kjærlighet.

Det er ingenting som er bedre enn å vise at man setter pris på hverandre og gjøre andre glade. Det gagner både deg selv og de du viser det til. I dag har jeg laget fastelavnsboller til hele familien, og om du ikke har laget det enda, anbefaler jeg deg på det sterkeste å sette i gang med å lage verdens beste boller av oppskriften til Ida Gran Jansen! Jeg garanterer deg himmelske boller du kan nyte selv, eller i selskap med noen du er glad i <3

Oppskrift til deilige fastelavnsboller: https://idagranjansen.com/oppskrifter/klassiske-fastelavnsboller-med-krem-og-syltetoy-2/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *