Din fysiske helse er viktig

Din fysiske helse er viktig

Fysisk aktivitet og et sunt kosthold påvirker både vår psykiske og fysiske helsen. For å få en bedre helse er det ikke nødvendigvis å trene hardt som er viktigst. Bare små grep i hverdagen kan ha stor betydning og innvirkning på din helse – blant annet både trening og kosthold.

Det er viktig å sette seg mål om hvor mange ganger man skal trene i uken/måneden, hva du skal trene og hvordan du skal gjennomføre dette. Det kan være en økt på treningssenteret eller en gåtur eller løpetur ute.

Det å ha en oversikt over hva du skal spise gjennom en hel dag, eller hele uken kan ha en positiv påvirkning på din fysiske helse. Ha en matplan, med sunt og variert kosthold som gir deg innblikk og hjelp til å forholde deg til den maten du skal få i deg i løpet av en dag. Det er selvfølgelig lov å unne seg noe godt i blant, så lenge fokuset er på det sunne og varierte kostholdet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *