Mat-inspirasjon

Mat-inspirasjon

De siste årene har det kommet mange profiler som benytter seg av sosiale plattformer for å inspirere til sunne og gode middager til en billig penge. Det finnes også ulike mat-apper, kokebøker og nettsider som kommer med mye nyttig for en «fattig» student. Nedenfor ser du en liste over hvilke instagram-profiler som jeg virkelig anbefaler deg å følge for å få motivasjon og inspirasjon til å lage sunn, billig og bra mat for både kropp og sinn.

Instagram byr på mye inspirasjon og studentvennlig mat, instagramprofilene; @sunn.student, @fattig.student, @annabakka og @emilienutrition er blande de største og beste når det kommer til sunn og billig mat. Her er det mye inspirasjon og lærdom å hente, og jeg blir selv inspirert og tar med mange tips når jeg står på matbutikken eller ved kjøkkenbenken for å lage mat.

Trykk på bilet for å komme inn på kontoen!
@emilienutrition
Trykk på bilet for å komme inn på kontoen!
@sunn.student
Trykk på bilet for å komme inn på kontoen! @fattig.student
Trykk på bilet for å komme inn på kontoen! @annabakka

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *