Inspirasjon og motivasjon til trening

Inspirasjon og motivasjon til trening

Mye av inspirasjonen og motivasjonen rundt trening for mange er via sosiale medier – inkludert for meg. Det er mange ulike profiler man kan følge for å få litt inspirasjon og motivasjon til å komme seg på trening. Både i form av ulike økter de har lagt ut, eller bare for å få en liten kick av å se andre trene og for å komme i gang selv.

Ofte kan det være vanskelig å vite hva du vil trene til enhver tid. Derfor er internett et perfekt hjelpemiddel. Selv er jeg stor fan av #Funkyginechallenge som har mye variert og godt innhold – du finner de her.

Instagram byr på mange forskjellige inspirerende og motiverende profiler som @funkygine, @piaseeberg, @katarinasollid og @privattreningsglede. Du vil selvfølgelig finner mange flere enn dette, men disse er noen jeg virkelig blir inspirert og motivert av.

Klikk på bildet for å komme til kontoen @funkygine.
Klikk på bildet for å komme til kontoen @katarinasollid.
Klikk på bildet for å komme til kontoen @piaseeberg.
Klikk på bildet for å komme til kontoen @privattreningsglede.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *