Verdensdagen mot selvskading – 1.Mars

Verdensdagen mot selvskading – 1.Mars

1. Mars markeres den internasjonale dagen mot selvskading verden over. Selvskading skjer i størst grad hos ungdommer, hvor dessverre flesteparten av disse ikke oppsøker hjelp fra helsevesen. For oss er det viktig å informere om at det er hjelp å få, og at du ikke er alene.

Både din fysiske og psykiske helse er viktig for at du skal kunne ha det bra med deg selv. Via en undersøkelse ser vi at mer enn en av fire studenter opplever psykiske plager, som gjelder både hos kvinner og menn, men er mest tydelig hos kvinner.

Ikke vær redd for å be om hjelp hvis du sliter. Du er ikke alene!

Ring Mental helse: 116 123
Mental Helse telefon- og nettjeneste er for alle som trenger noen å snakke eller skrive med.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *