TAKKNEMLIGHETS CHALLENGE

TAKKNEMLIGHETS CHALLENGE

Vi ønsker å få dere med på kampanjen vår – takknemlighets challenge. Denne kampanjen bygger videre på innlegget om «hverdagstips #1», så hvis du har prøvd ut dette tipset og likte det er denne challengen perfekt for deg. Dette går ut på at man skal skrive ned 3 ting man er takknemlig for hver dag i en måned. Dette kan være ting som sier seg selv, men som man ikke tenker over, for eksempel at du er takknemlig for at du har vann i springen, et sted å bo, venner og familie rundt deg mm. Begynn fra og med i dag og fullfør hele Mars med takknemlighets challengen!

Et godt tips for at du skal få litt inspirasjon er @takknemlighetsboken på Instagram. En så fin og inspirerende konto med mye godt innhold og mange gode forslag til hva man kan være takknemlig for. Kontoen @gratefulness.me er også en fin konto for inspirasjon.

Klikk på bildet for å komme til kontoen @takknemlighetsboken.
Klikk på bildet for å komme til kontoen @gratefulness.me.

Vi håper dere blir med oss på denne gøye og fine challengen gjennom resten av Mars❤

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *