Apper som hjelper deg med hva du skal ha til middag!

Apper som hjelper deg med hva du skal ha til middag!

Sitter du ofte og lurer på hva du skal spise til middag? Går det i samme rettene om og om igjen? Og blir det verken så sunt eller billig heller? Du er absolutt ikke alene! Slik har mange det! Selv har jeg hatt mye god erfaring med å benytte meg av ulike apper for planlegging og inspirasjon. Det er alltid like vanskelig å være kreativ og inspirert til å lage sunn og god mat, derfor er det veldig nyttig å få tips og triks.

Selv liker jeg godt å planlegge middagene til kommende uke på søndager. Jeg benytter meg av Mattilbudsappen for å se om det er noen gode tilbud i matbutikkene, så går jeg og handler på den butikken som har best tilbud på de matvarene jeg som regel kjøper.

@mattilbud

Sulten? er også en genial for gode ukesmenyer til en billig penge! Appen inneholder mange ulike og varierende ukesmenyer som er enkle å lage, og utrolig velsmakende!

@sulten?

I helgene liker jeg å kjøpe en pose med Toogoodtogo. Her får jeg ofte bakverk eller annen digg mat som jeg kan kose meg med i helgen. Det er også genialt å kjøpe fra hotell som tilbyr hotellfrokost-pakker for en ekstra digg helgefrokost!

@toogoodtogo

Throw No More er en relativt ny app hvor man kan plotte inn matbutikkene i nærheten og se hva de tilbyr av snart utgåtte varer til 40%! Helt genialt! Så om det er noe du vet du skal handle inn, kan du gå inn å sjekke på Throw No More for å se om varen er på 40%, for å så gå på den aktuelle butikken å handle.

@thrownomore

Anbefaler alle å laste ned Toogoodtogo, mattilbud, Throw No More og Sulten? for mer inspirasjon og økonomisk matlaging!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *