Studenttelefon og chat

Studenttelefon og chat

Ring: 116 123 (tast 3)
Chat: https://mentalhelse.no/fa-hjelp/studenttelefonen

I februar 2021 åpnet Mental Helse Hjelpetelefonen studenttelefonen – og chat – i samarbeid med helsepersonell ved ulike institusjoner. Dette er et tilbud for som har manglet, og som nå endelig er oppe og går!

– Dette er et prosjekt som jeg synes er veldig bra, og vi er glade for at vi fikk regjeringen med på å bevilge 1,5 millioner kroner slik at studenter skal slippe å stå i kø for å få hjelp, sa stortingsrepresentant Solveig Sundbø Abrahamsen i sin tale ved åpningen.

Grunnen til oppstart av studenttelefonen er at mange studenter sliter langt mer enn først antatt; spesielt nå under coronapandemien! Det er enkelt og trygt å både ringe og chatte med operatørene som jobber bak. Det er viktig å huske at de er der for å hjelpe, uansett alvorlighetsgrad!

– Det skal være trygt og godt å ringe og chatte med oss. Vi har et godt samarbeid med helsepersonell på studentsamskipnaden i Agder og SørØst, så studentene skal bli godt ivaretatt av oss, sa prosjektleder for Studenttelefonen, Vidar Torbjørnsen.

https://mentalhelse.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *