Hverdagstips #2

Hverdagstips #2

Utfordre deg selv! Utfordringer i hverdagen er viktig. Sett deg et mål om noe du har lyst å lære eller oppnå, eller om det er en spesifikk ting du ønsker å gjennomføre en dag. Det kan være alt fra å dra på trening alene, ta deg en joggetur ute, slå av en prat med en fremmed eller skrive en melding til en gammel venn. Du bør sette deg et mål som er både realistisk og gjennomførbart, og når du oppnår målet ditt vil du oppleve den gode følelsen av mestring, og mestringsfølelse gir oss større tro på oss selv. Dette er både skummelt, spennende og gøy. Kjør på – jeg har troen på deg!

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Skjermbilde-2021-02-26-kl.-00.50.22.png

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *