Kanskje du er av typen som foretrekker kokebøker? Da anbefaler jeg deg disse…

Kanskje du er av typen som foretrekker kokebøker? Da anbefaler jeg deg disse…

Om du liker å følge oppskrifter i kokebøker isteden for videoer på tiktok, oppskrifter på Instagram eller i apper, er det en hel haug av gode kokebøker der ute! Selv vil jeg anbefale følgende kokebøker;

  • Fattig student
  • Sykt billig
  • Student-kokeboka
  • Middag for 25 kroner

Disse kokebøkene inneholder mye digg og sunn mat, men de har også ett ekstra fokus på at det skal være økonomisk og studentvennlig. Når man er student er det viktig å få riktig å næringsrik mat sånn at man får maksimalt ut av hverdagen med mye lesing og konsentrasjon. Hjernen trenger riktig mat for å fungere optimalt, og ved å følge oppskrifter med sunne, billige og digge mat-tips, gjør man en god tjeneste til seg selv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *