Podcast – trening

Podcast – trening

Podcast er et mye brukt radioprogram som er blitt mer og mer synlig de siste årene. Det finnes mange ulike typer podcaster, men jeg vil legge litt fokus på noen som omhandler trening. For mange er musikk en som god motivasjon gjennom en treningsøkt, men for meg er en podcast på øret like motiverende, enten om det er en treningsrelatert pod eller en mer «hverdagslig» pod.

Under har jeg nevnt et par gode podcaster om trening som kan være til god motivasjon og inspirasjon både under treningsøkten, men også utenom. Det finnes så klart en hel haug med andre podcaster, men dette er av de mest populære.

  • Treningspodden
  • I det lange løp
  • Prestasjonsprat
  • Kant ut med Tiril og Ingvild
  • Sterkere
  • EVOLUTION – treningspodcast

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *