15 min frisk luft!

15 min frisk luft!

Vi utfordrer deg!

I April arrangerer vi en friluft challenge der vi utfordrer ALLE til å gå minst 15 minutter ute i frisk luft, minst en gang i løpet av dagen!

Under pandemien har det blitt MYE hjemmekontor, og vi har vært unormalt mye inne. Kanskje du også har merket det på psyken?

Du har kanskje hatt kontor på kjøkkenet? Eller studert i sengen? Da har det ikke vært mye bevegelse og hverdagsaktivitet som trengs for å transportere seg fra ett sted til et annet. Man har ikke engang trengt å gå ut døren i løpet av dagen. Derfor ønsker vi å legge fokus på hvor viktig det er med bittelitt aktivitet og frisk luft i løpet av en dag.

Når man tar seg en liten gåtur aktiverer man både kroppen og hjernen. Man får et lettere sinn, noe trengs når man sitter inne hele dagen! Med litt frisk luft vil konsentrasjonen øke, og man blir mer skjerpet når man setter seg med med arbeidet sitt igjen.

15 minutter pause fra jobb har man tid til. Det vil dessuten resultere i en mer effektiv arbeidsdag om man tar seg tid til det! Så det er noe du vinner på uansett!

Så vi utfordrer nettopp DEG til å gå minst 15 minutter utendørs hver dag i April!

Er du med?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *