Hjemmetrening

Hjemmetrening

Hjemmetrening er svært undervurdert, og noe som er blitt mer og mer vanlig spesielt det siste året pga covid-19 situasjonen. Det er mer effektivt og genialt enn mange tenker. En økt hjemme kan vare fra 10-60+ minutter. Det er ingen som sier at man må trene flere timer om dagen, alt er bedre enn ingenting. Som nevnt tidligere er Funkygine en storfavoritt når det kommer til trening. På Youtube-kanalen hennes finner man økter i alle typer og vanskelighetsgrad som er beregnet til å gjennomføre hjemme. Det samme gjelder de fleste funkyginechallengene hennes som enkelt kan gjennomføres hjemme ved litt kreativ tankegang.

Klikk på bildet for å komme til kanalen hennes.

Det finnes mange fordeler ved å trene hjemme. Du kan enkelt få gjennomført en kort, men god økt. Du slipper å pakke bagen å dra til treningssenteret. Siden du allerede er hjemme kan du spontant kjøre i gang en økt akkurat når du skulle ønske, og ikke minst – det er gratis! Likevel er det også noen ulemper som man må kjempe i mot. Hjemme vil du alltid være omgitt av dine favorittdistraksjoner, og sofaen vil alltid være der, noe som gjør at man lett blir distrahert og treningen kan spore av. Tilgangen til utstyr vil være betraktelig mye mindre hjemme, som gjør at du må være mer kreativ for å få trent hele kroppen og i valg av hva som kan brukes som en erstatning til for eksempel vekter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *