Podcast om mat og ernæring!

Podcast om mat og ernæring!

Er du som meg og, hører på podcast hele tiden? Det finnes så utrolig mange ulike podcaster der ute. Selv liker jeg å høre på podcaster som gir meg kunnskap og nyttig input. Innen mat og ernæring er det mye å lære! Det er jo tross alt en helt egen utdanning, og det finnes så utrolig mange kunnskapsrike folk der ute man kan lære av.

Hva man putter i seg er alfaomega for helsen, og det er kun en selv som kan gjøre noe med det. Det er ikke så lett å være flink med hva man får i seg av næringsstoffer om man ikke har noe kunnskap om det. Derfor anbefaler jeg alle å høre på;

  • Podcasten til Emilie Nereng med podcasten, Foodies. Og spesielt episoden som heter; Sunt og billig med Fattig Student.
  • Podcasten Åpen journal har mange gode episoder, men jeg anbefaler deg å høre på episoden om et godt nytt helse-år.
  • Den siste podcasten jeg vil anbefale heter Mat myter. Her er episoden om næringsrik og rask hverdagsmat spesielt bra.

De er selv kunnskapsrike når det kommer til mat og ernæring, men de har også mange interessante gjester på podden som har mye kunnskap å dele.

Selv synes jeg det blir mer interessant og gøy å lage mat når har kunnskap og vet hvor bra ulike matvarer er for kroppen min og ikke minst psyken. Man blir inspirert og motivert til å være snill med kroppen sin å lage sunn og god mat. Det gjør godt for både kropp og sinn!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *