Veganer på studentbudsjett!

Veganer på studentbudsjett!

Det har blitt mer og mer vanlig å prioritere og ønske å spise mat som er vegansk, altså mat som ikke inneholder noe animalsk. Verken egg, melk, kjøtt, osv. Det kan være en utfordring i norske matvarebutikker, da det er et lite utvalg og høy pris på matvarene. Med mer kunnskap om hva som faktisk er vegansk, vil det bli både lettere og ikke minst billigere å kunne spise vegansk.

Jeg vet selv hvor utfordrende det kan være å spise vegansk, og synes det ofte stopper opp når jeg er i butikken. Man blir helt svimmel av å måtte lege innholdsfortegnelsen i alle matvarer, men sånn er det faktisk.

Heldigvis begynner det å bli mer ettertraktet og ett større marked for matvarekjedene å produsere å tilby matvarer som er veganske. På kort tid har det skjedd mye, og det blir mer og mer utvalg i butikkhyllene og på restauranter.

Når man i tillegg ikke ønsker å ha et lavt budsjett på mat, er det kunnskap og planlegging som gjelder. Selv har jeg fått mye nytte i å følge instagramkontoer som deler oppskrifter, matvarer og tips til vegansk mat.

Nedenfor er tre kontoer jeg anbefaler å følge for inspirasjon og masse nyttige tips for å kunne spise vegansk, godt, sunt og billig!

  • Veganerutfordringer byr på mye nyttig informasjon og kunnskap.
  • Veganergutta viser til inspirerende og digg oppskrifter.
  • Inne på Veggaly.no finner du masse nyttig informasjon om hvilke matvarer som faktisk er veganske.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *