Mine topp 3 frokoster

Mine topp 3 frokoster

Selv er jeg en stor fan av rolige lange frokoster. For meg er en god frokost nesten avgjørende for om dagen blir bra eller ikke, derfor er jeg så opptatt å lage den beste morgenen som mulig for meg selv. Det kan gjøres lett, rask, sunt, billig og så utrolig godt. Derfor skal jeg nå dele med dere mine topp 3 beste frokoster. Jeg har tatt inspirasjon og oppskrifter fra ulike bloggere, og linker de til nedenfor hver rett.

  • Bananpannekaker, en stooor favoritt som aldri slår feil.
  • Havregrøt, med så mange muligheter for toppings. Men selv liker jeg denne varianten aller best.
  • Ovnsbakthavregrøt. Altså, dette er nesten som en kake til frokost! Elsker det!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *