Studentvennlig mat til sjampanjefrokosten 17.Mai

Studentvennlig mat til sjampanjefrokosten 17.Mai

17.Mai er dagen for stor, eksklusiv og fristende frokost sammen med venner, familie og bekjente. Det byr ofte på en utfordring for kreativitet og at man gjerne skal være spandabel. Frokostbordet skal bugne av masse forskjellig digg. Som student ønsker man kanskje å ikke bruke alt for mye penger på dyre norske jordbær, spekeskinke, melon, osv. Nedenfor har jeg listet noen tips som jeg selv bruker i slike sammenhenger. Man vil jo gjerne imponere og være spandabel.

  • Ett av tipsene mine er å lage mange små porsjoner. Når du kommer med ett stort fat mad mange små porsjoner ser det finere ut, og det er en bit til alle.
  • Jeg anbefaler også å bake selv! Istedenfor å kjøpe en pavlova-kake eller faccasiabrød på butikken eller hos bakeren, bak selv! Dessuten smaker det enda bedre! Ta deg tid til å bake, og imponere vennene dine med hjemmebakts.
  • Siste tipset er å ikke være for fancy. All eksotisk frukt er ikke alltid like godt, men veldig dyrt. Jeg går heller for varianten med grønnskaper og dipp. Det er en klassiker som aldri går feil som kan danderes veldig fint og innbydende på et fat masse farger og deilig grønnsaker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *