Verdensdagen for fysisk aktivitet

Verdensdagen for fysisk aktivitet

Hvorfor er det slik at noen ønsker å bruke tid hver dag til fysisk aktivitet, mens andre ikke er på tanken engang? For noen er fysisk aktivitet en del av hverdagen, mens andre slett ikke tar seg tid eller ønsker å bevege på seg. I dag, 10.Mai markerer vi verdensdagen fir fysisk aktivitet, og håper på å skape engasjement og oppmerksomhet rundt fysisk aktivitet i hverdagen, og alle godet som følger med.

Det er viktig for samfunnet og folkehelsen er god, og med litt fysisk aktivitet hver dag, kan man forebygge mye sykdom og plager. Det er ikke mye som skal til, og med denne merkedagen håper vi folk kan få opp øynene for hvor lite aktivitet som skal til før man får en merkbar effekt på kropp og sinn.

Som vi selv har ønsket å engasjere og skape utfordre leserne våres med, oppfordrer vi å ta seg en gåtur i løpet av dagen. I hele Mai hadde vi gående en challenge hvor vi oppfordret alle til å ta 15 minutter frisk luft. Det skal altså ikke mer til! Gå en tur i nabolaget, i skogen eller bare velg å gå istedenfor å ta kollektivt eller bilen.

Så vi vil fortsatt oppfordre til mer fysisk aktivitet i hverdagen, og håper på at alle tar ansvar for seg selv og bedre helsen i samfunnet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *